Timp estimativ pregatire comenzi 4 - 10 zile lucratoare

Gravare laser personalizată pentru ocazii speciale

  • , by Christine Style Events

pahare nunta miri si nasi

Christine Style Events oferă un serviciu unic și special pentru cuplurile care își planifică nunta sau alte evenimente speciale. Atelierul nostru oferă gravură laser personalizată permanentă a paharelor de vin și șampanie, pentru a face ocazia dvs. și mai memorabilă.

Christine Style Events folosește echipamente cu laser de ultimă generație pentru a grava desenul pe pahare în mod permanent și fără a-i compromite integritatea. Ca rezultat al acestui proces, fiecare pahar este cu adevărat unic și adaugă un strat suplimentar de unicitate ocaziei dvs. speciale.

Beneficiile gravurii personalizate

Pe lângă faptul că face ca fiecare pahar să fie cu adevărat unic, gravura personalizată are și alte câteva beneficii care o fac ideală pentru ocazii speciale. De exemplu, deoarece gravurile sunt permanente și nu se vor spăla în mașina de spălat vase și nu se vor estompa în timp, așa cum fac unele modele imprimate, paharele pot fi folosite mulți ani de acum încolo ca amintiri prețioase ale evenimentului dvs. mult timp după ce acesta a trecut.

Atunci când planificați orice eveniment - fie că este vorba de o petrecere de logodnă sau o nuntă - doriți ca totul să fie perfect până la ultimul detaliu. Cu serviciile de gravură cu laser personalizată pentru pahare nunta de vin și șampanie de la Christine Style Events, vă puteți asigura că fiecare element este adaptat pentru a se potrivi nevoilor și dorințelor dvs. specifice, pentru a crea amintiri care vor dura pentru totdeauna!


© 2024 Christine Style Events. Toate drepturile rezervate

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account