Timp estimativ pregatire comenzi 4 - 10 zile lucratoare

Adăugarea unei atingeri unice pentru ocazii speciale cu gravura personalizată permanentă de la Christine Style Events

  • , by Christine Style Events

Pahare_miri_nasi

Christine Style Events este specializată în furnizarea de gravuri personalizate frumoase și permanente pe pahare de vin și șampanie pentru cuplurile care doresc să adauge o notă unică oricărui eveniment special. De la aniversări de nuntă și petreceri de nuntă până la zile de naștere și alte sărbători, aceste pahare cu gravură personalizată sunt perfecte pentru a marca ocazia cu rafinament și stil. Haideți să explorăm de ce aceste pahare cu gravură personalizată sunt un plus atât de bun pentru următorul dvs. eveniment.

Cadoul perfect de păstrare a amintirilor

Adăugarea de atingeri personalizate la evenimentul dvs. special este o modalitate excelentă de a-l face să fie foarte memorabil. Cu gravura personalizată permanentă de la Christine Style Events, veți obține o amintire elegantă care va dura pentru totdeauna. Aceste seturi de pahare de înaltă calitate pot fi personalizate cu nume, date, inițiale sau chiar mesaje speciale de dragoste și apreciere. Fie că sunteți în căutarea a ceva pentru a comemora o aniversare sau pur și simplu doriți să le oferiți cadou, o amintire unică a zilei, seturile de pahare cu gravură personalizată vor impresiona cu siguranță.

Procesul de gravură

Rezultatul este reprezentat de gravuri cu detalii uimitoare, care nu se estompează sau se șterg niciodată - chiar și după ani de utilizare! Paharele pot fi de asemenea, gravate cu orice design la care vă puteți gândi - de la inițiale simple și monograme până la modele florale complicate și logo-uri moderne. Și dacă vă simțiți creativi, puteți chiar să vă creați propriul design personalizat de la zero!

Cristal de înaltă calitate                                                                                       

Gravura permanentă personalizată de la Christine Style Events este modalitatea perfectă de a sărbători cu stil orice ocazie specială! De la aniversări de nuntă și petreceri de nuntă până la zile de naștere și alte sărbători, aceste seturi frumoase de pahare oferă o amintire de neuitat.


© 2024 Christine Style Events. Toate drepturile rezervate

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account