Importator direct Bohemia Royal Crystal

Pahare miri si nasi gravate

Colectia noastra de pahare gravate din cristal pentru sampanie

Gravăm toate paharele noastre folosind cea mai recentă tehnologie profesională de gravură cu laser, care asigură un finisaj de înaltă calitate.

Set pahare si cutie eleganta

Gravura cu laser este permanentă. Nu se va spăla, nu se va șterge, nu se va decolora și nu se va exfolia - garantat cea mai bună calitate.

Set pahare pentru vin din cristal gravate

Pahare miri si nasi gravate

Colectia noastra de pahare gravate din cristal pentru sampanie

Pahare miri şi naşi gravate pentru șampanie 45,00 lei
Prețul se referă la o bucată ( un pahar ).  Pahare din cristal personalizate prin gravura pentru miri și nași.  Aceste pahare din cristal gravate pentru miri și nași sunt un cadou elegant pe care îl puteți oferi viitorului soț sau viitoarei soții în ziua nunții sau pe care îl puteți oferi invitaților la nuntă pentru a le mulțumi că au fost prezenți în ziua voastră specială. Paharele pot fi folosite pentru a ciocni în ziua dvs. specială și apoi pot fi păstrate ca amintire pentru toată viața. Nu există un cadou mai potrivit decât un pahar de șampanie delicat pentru a fi folosit în ziua nunții dvs. și apoi să-l luați acasă ca amintire pentru toată viața. Acest cadou este perfect pentru: Soțul sau soția dvs. Părinții miresei/ mirelui Petrecerea miresei Invitații de la nuntă Paharele de șampanie gravate oferă un plus de eleganță și rafinament evenimentului dumneavoastră și vor putea  fi folosite și în anii următori. Acestea sunt, de asemenea, o idee excelentă de cadou pentru petrecerile de logodnă sau pentru petrecerile aniversare! Designul este gravat profesional cu laser pe suprafața paharului, lăsând un marcaj permanent care nu se va spăla sau șterge niciodată. Înainte de a grava paharele unul dintre colegii noștri vă va contacta telefonic pentru confirmarea detaliilor de personalizare.
Pahare din cristal elegante nunta miri reflexii aurii 60,00 lei
Prețul se referă la o bucată ( un pahar ).  Pahare din cristal personalizate prin gravură şi apoi realizate în nuanță antique gold (tente aurii). Gravura este realizată cu: - nume mireasă  -nume mire -data evenimentului  Vă rugăm să introduceţi detaliile pentru personalizare.  Înainte de a grava paharele unul dintre colegii noștri vă va contacta telefonic pentru confirmarea detaliilor de personalizare.
Pahare miri şi naşi gravate cu reflexii aurii 65,00 lei
Prețul se referă la o bucată ( un pahar ).  Pahare din cristal personalizate prin gravură şi apoi realizate în nuanță antique gold (tente aurii). Vă rugăm să introduceţi detaliile pentru personalizare.  Înainte de a grava paharele unul dintre colegii noștri vă va contacta telefonic pentru confirmarea detaliilor de personalizare.
Pahare miri nasi font elegant gravat 45,00 lei
Prețul se referă la o bucată ( un pahar ).  Pahare din cristal personalizate prin gravură. Gravura este realizată cu: - nume mireasă  -nume mire - Nașul/ Nașa nume -data evenimentului  Vă rugăm să introduceţi detaliile pentru personalizare.  Înainte de a grava paharele unul dintre colegii noștri vă va contacta telefonic pentru confirmarea detaliilor de personalizare.

Gravăm toate paharele noastre folosind cea mai recentă tehnologie profesională de gravură cu laser, care asigură un finisaj de înaltă calitate.

Set pahare si cutie eleganta

Set pahare gravate antique gold si cutie 210,00 lei
Set două pahare din cristal, pentru șampanie, personalizate prin gravură. După realizarea gravurii cu utilaje laser de ultima generatie, paharele sunt nuantate cu reflexii aurii.  Paharele sunt din cristal Bohemia si personalizarea este realizată cu: - siluete miri - nume miri -data evenimentului incadrata in inima Paharele sunt însoțite de cutie neagra eleganta, special creata pentru acestea.  Deschidere cutie: tip carte Inchidere cutie: cu magneti   Setul poate fi un cadou unic, personalizat pentru miri sau poate fi o modalitate eficienta si eleganta de a păstra peste ani intacte paharele din ziua evenimentului.  Vă rugăm să introduceţi detaliile pentru personalizare.  Înainte de a grava paharele unul dintre colegii noștri vă va contacta telefonic pentru confirmarea detaliilor de personalizare.
Set pahare gravate si cutie 190,00 lei
Set două pahare din cristal, pentru șampanie, personalizate prin gravură. Paharele sunt din cristal Bohemia si personalizarea este realizată cu: - elemente decorative  - inițiale - cifra aniversare  Paharele sunt însoțite de cutie neagra eleganta, special creata pentru acestea.  Deschidere cutie: tip carte Inchidere cutie: cu magneti    Vă rugăm să introduceţi detaliile pentru personalizare.  Înainte de a grava paharele unul dintre colegii noștri vă va contacta telefonic pentru confirmarea detaliilor de personalizare.
Pahare gravate de jur imprejur si cutie 210,00 lei
Set două pahare din cristal, pentru șampanie, personalizate prin gravură de jur împrejurul paharului.  Paharele sunt din cristal Bohemia si personalizarea este realizată cu:   - siluete  - Nașul/Nașa  -nume miri incadrate in inima  -data evenimentului  -semnul infinitului cu inimioara  -stelute si buline de jur împrejurul paharului    Paharele sunt însoțite de cutie neagra eleganta, special creata pentru acestea.  Deschidere cutie: tip carte Inchidere cutie: cu magneti   Setul poate fi un cadou unic, personalizat pentru nasi dar este si o modalitate eficienta si eleganta de a păstra peste ani intacte paharele din ziua evenimentului.  Vă rugăm să introduceţi detaliile pentru personalizare.  Înainte de a grava paharele unul dintre colegii noștri vă va contacta telefonic pentru confirmarea detaliilor de personalizare.
Set pahare reflexii aurii si cutie eleganta 210,00 lei
Set două pahare din cristal, pentru șampanie, personalizate cu reflexii aurii. Paharele sunt din cristal Bohemia si personalizarea este realizată cu: - elemente decorative florale - nume miri -data evenimentului  Paharele sunt însoțite de cutie neagra eleganta, special creata pentru acestea.  Deschidere cutie: tip carte Inchidere cutie: cu magneti   Setul poate fi un cadou unic, personalizat pentru miri sau poate fi o modalitate eficienta si eleganta de a păstra peste ani intacte paharele din ziua evenimentului.  Vă rugăm să introduceţi detaliile pentru personalizare.  Înainte de a grava paharele unul dintre colegii noștri vă va contacta telefonic pentru confirmarea detaliilor de personalizare.

Gravura cu laser este permanentă. Nu se va spăla, nu se va șterge, nu se va decolora și nu se va exfolia - garantat cea mai bună calitate.

Set pahare pentru vin din cristal gravate

Set 2 pahare din cristal gravate pentru vin 80,00 lei
Set 2 pahare personalizate prin gravură pentru vin. Capacitate pahar: 480ml. Paharele sunt din cristal Bohemia iar personalizarea este realizată cu utilaje laser de ultima generatie, asigurând o calitate premium a gravurii.  Gravura conține: - elemente decorative  - cifra anilor aniversari  - nume - ziua/luna/an   Vă rugăm să introduceţi detaliile pentru personalizare. Înainte de a grava paharele unul dintre colegii noștri vă va contacta telefonic pentru confirmarea detaliilor de personalizare.  
Set 2 pahare pentru vin din cristal gravate 80,00 lei
Set 2 pahare personalizate prin gravură pentru vin. Capacitate pahar: 480ml. Paharele sunt din cristal Bohemia iar personalizarea este realizată cu utilaje laser de ultima generatie, asigurând o calitate premium a gravurii.  Gravura conține: - elemente decorative  - cifra aniversare  - mesaj   Vă rugăm să introduceţi detaliile pentru personalizare. Înainte de a grava paharele unul dintre colegii noștri vă va contacta telefonic pentru confirmarea detaliilor de personalizare.
Set 2 pahare pentru vin din cristal gravate cu mesaj 80,00 lei
Set 2 pahare personalizate prin gravură pentru vin. Capacitate pahar: 480ml. Paharele sunt din cristal Bohemia iar personalizarea este realizată cu utilaje laser de ultima generatie, asigurând o calitate premium a gravurii.  Gravura conține: - elemente decorative  - mesaj personalizat   Vă rugăm să introduceţi detaliile pentru personalizare. Înainte de a grava paharele unul dintre colegii noștri vă va contacta telefonic pentru confirmarea detaliilor de personalizare.  
Set 2 pahare pentru vin din cristal gravate 80,00 lei
Set 2 pahare personalizate prin gravură pentru vin. Capacitate pahar: 480ml. Paharele sunt din cristal Bohemia iar personalizarea este realizată cu utilaje laser de ultima generatie, asigurând o calitate premium a gravurii.  Gravura conține: - mesaj personalizat    Vă rugăm să introduceţi detaliile pentru personalizare. Înainte de a grava paharele unul dintre colegii noștri vă va contacta telefonic pentru confirmarea detaliilor de personalizare.